Aroskattens Helig birma

Sentosa och bebisarna, en vecka unga
Zethos, chokladtabby

Dionysos
Dionysos, blåtabby

Zagreus
Zagreus
, chokladtabby

Pojkarna är födda den 8 januari. Pappa är Far East Gentle Touch och mamma är S*Aroskattens Kalypso. Hör gärna av dig för mer information.

Pia Andersson, tel: 021-75000 eller 070-759 15 59.
E-post: aroskattens@hotmail.com

Inga kattungar säljs utan ett personligt besök och jag förbehåller mig rätten att välja "bäst" köpare till varje kattunge. Det är ett livslångt förhållande som startar och jag är mån om att det ska bli så bra som möjligt både för mina kattungar som för dig som köpare.

När kattungarna lämnar hemmet är de minst 12 veckor gamla, registrerade i Sverak, avmaskade, veterinärbesiktade, dubbelvaccinerade och försäkrade i tre år mot dolda fel hos Agria.

Jag anser att katter ska vara ID-märkta. Ska du ställa ut eller avla på din katt är det dessutom ett krav från Sverak. Jag tycker dock att kattungarna ska slippa det extra stressmoment det innebär med chipmärkning i samband med flytten hemifrån.

Jag tycker dock att kattungarna ska slippa det extra stressmoment det innebär med chipmärkning i samband med flytten hemifrån. Vill du ändå ha din kattunge chipmärkt görs det i samband med vaccination nr 2 utan extra kostnad. En kattunge från oss kostar 6000 kronor oavsett om du vill ha den till sällskap, avel och/eller utställning. Tingningsavgift 1000 kronor.

Jag är jätteglad över att hålla kontakten med dig och din kattunge och du kan alltid kontakta mig om du har frågor eller funderingar. Jag lämnar livstidssupport på mina kattungar.

 

 


Sidomeny